Groei lid

Bijdrage Connectie Groei 

Als Groei lid krijg je toegang tot een divers scala aan regelmatige evenementen en bijeenkomsten.

Door het maken van een goed plan, structureel elk kwartaal te evalueren en gebruik te maken van onderlingen ervaring en kennis, zorgen we ervoor dat je minder wakker ligt van problemen die je niet opgelost krijgt. 

Door een zorgvuldige intake hebben we een duidelijk beeld welke ervaring en expertise onze leden hebben om de groeipijnen van elkaar op te lossen.

Hierdoor ben je als Groei lid altijd verzekerd van een oplossing voor jouw problemen, waardoor het leuker en makkelijker wordt om te groeien. 

Hieronder vind je een overzicht van onze aanpak en andere relevante informatie.

Aanmelden

Voorbereiding

Intake

Het is niet vanzelfsprekend om een groeilid te worden. Het is voor ons essentieel dat elk lid iets kan bijdragen. Iedereen heeft expertise of ervaring op het gebied van groeipijnen. We hechten veel waarde aan jouw capaciteit om bij te dragen aan het oplossen van groeipijnen. Bovendien willen we graag meer te weten komen over jou en of je aansluit bij onze kernwaarden.

Strategie bepalen

Groei plan

Voorafgaand aan de bijeenkomsten is er een introductiedag waar je het canvas ontvangt voor je eigen groeiplan. Je strategie is je ‘kapstok’ en vertrekpunt binnen Groei. Gedurende het jaar bieden we sessies, kennis en informatie aan om je groeiplan te vullen. We evalueren elk kwartaal je voortgang en identificeren groeipijnen, zodat we je kunnen ondersteunen en verbinden.

Ervaringen delen

Groei groep

Elk kwartaal sluit je aan bij een Groei Groep. Deze groep van 10 ambitieuze mensen komen bij elkaar om groeipijnen te bespreken. Ze delen kennis en ervaringen uit hun eigen vakgebieden, waardoor ze elkaar kunnen ondersteunen en inspireren in hun groeiproces.

Kennis krijgen

Groei dag

Deze dag draait om kennisverwerving, met een gerenommeerde spreker en nuttige kennis sessies waar je je voor kunt aanmelden. Partners, ondernemers en deskundigen die allemaal ons DNA delen, zullen deze sessies leiden.

We richten ons specifiek op het verstrekken van praktisch toepasbare informatie. Door je aan te melden voor een sessie geleid door een partner, kun je met vertrouwen keuzes maken. Enkele behandelingsthema’s zijn 

ICT | Producten | Personeel | Financieel | Markerting | Sales | Klanten

Kennis maken

Groei borrel

Ieder kwartaal organiseren we de Groei Borrel, een bijeenkomst waarin je als Groei lid mensen kunt introduceren die volgens jou een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Tijdens deze avond bieden we boeiende kennis sessies, krijg je de kans om anderen te ontmoeten en zorgen we uiteraard voor een hapje en een drankje.

Een vangnet voor je groeipijn

Groeipijn

Wanneer je een specifieke hulpvraag hebt, helpt Groei. We kunnen jouw probleem (anoniem) delen met alle leden of je verbinden met een Groei-lid. We zijn blij als we kunnen helpen bij het vinden van een oplossing voor jou. Onze missie is om je voortdurend te voorzien van essentiële, relevante kennis en informatie, op een informele en vertrouwde manier.

Jij de ambitie, wij de tools

Email Us

info@groeilid.com

Info

Molendijk Noord 82C

7461 JE Rijssen

 

Nieuwsgierig naar ons unieke concept?

Meld je aan voor onze Groei Borrel om inzicht te krijgen en maak kennis met onze leden. Je kunt slechts 1 keer vrijblijvend deelnemen aan onze borrel. 

Datum borrel

Je bent aangemeld!