Groei lid

Kennis delen en kennis krijgen

 

Groei leden kunnen deelnemen aan een breed assortiment van terugkerende evenementen en bijeenkomsten waar ze voorzien worden van kennis of groeipijnen kunnen bespreken. Op deze manier zorgen we dat jij constant voorzien bent van alle benodigde kennis en inzichten om te groeien met je bedrijf en als persoon.

Omdat wij een streng selectiebeleid voeren door ook kritisch te zijn op wat iemand komt brengen, ben je als Groei lid altijd verzekerd van evenementen met gelijkgestemde leden. Actieve ondernemers die strategisch willen werken áán hun ambitie en anderen graag helpen door kennis en ervaring te delen.

Hieronder tref je een overzicht van onze bijeenkomsten en evenementen.

Aanmelden

✓ 1 introductiedag inclusief groeiplan en welkomspakket

✓ Elk kwartaal toegang tot de Groei borrel inclusief introducê 

✓ Elk kwartaal toegang tot de Groei dag 

✓ Elk kwartaal toegang tot de Groei groep inclusief activiteit

✓ Toegang tot de besloten Groei community

✓ Mogelijk tot het indienen van de hulpvraag bij Groei

✓ Voorrang tot speciale evenementen en bijeenkomsten

✓ Alle evenementen zijn inclusief eten en drinken. 

Voorbereiding

Intake

Ons doel is het verbinden van jou aan gelijkgestemden en het bieden van zeer relevante kennis, zodat jij verder kunt met groeien. Wel is het belangrijk om het volgende goed in acht te nemen.

Groei-lid word je niet zomaar. Om het eerste contactmoment een screening te noemen gaat een beetje ver, maar een ‘intake’ is voor ons wel belangrijk. We willen weten met wie we te maken hebben, of we je daadwerkelijk kunnen helpen binnen Groei en of je past bij ons DNA. Dat maakt het voor ons en voor jou een stuk prettiger

Strategie bepalen

Groei plan

Voor je start met alle bijeenkomsten heb je de introductie dag. Tijdens deze dag krijg jij het canvas voor je eigen Groei plan. Zonder een solide strategie weet je vaak niet wat de juiste eerstvolgende stap is in je uitvoering naar meer, groter of juist minder. Je strategie is je ‘kapstok’ en je vertrekpunt binnen Groei. Het hele jaar door bieden wij sessies, kennis en informatie die jouw kapstok kunnen vullen. Het grote voordeel dat je hiermee behaalt is dat je planmatig voor jezelf kan bepalen wat je eerste vervolgstap gaat worden.

Ervaringen delen

Groei groep

Elke ondernemer ervaart Groei pijn maar heeft ook ervaring en daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om écht even te sparren. Deze dag verbinden we jou aan 9 ondernemers met allemaal hun eigen expertise en ervaringen, zodat je kunt reflecteren op je eigen strategie of groeipijn. 

Iedereen komt aan het woord en iedereen heeft de intrinsieke motivatie om een ander te helpen of misschien wel een spiegel voor te houden.

Het gaat hier om een intieme setting die voor jou of een ander lid uitkomst kan bieden. 

Kennis krijgen

Groei dag

Deze dag staat in het teken van kennis krijgen. We hebben  een gerenomeerde spreker en nuttige kennis sessies waar jij je voor kunt aanmelden. Deze partners, ondernemers, deskundigen vertrekken allemaal vanuit ons DNA. 

We spitsen ons toe op het voorzien van praktisch inzetbare informatie. Elke sessie geleid door een partner waar jij je voor aanmeldt zorgt dat je met vertrouwen keuzes kunt maken. 

Thema’s die ze o.a behandelen zijn

Innovatie | Strategie | Mensen | Financieel | Branding | Markerting | Processen |

Kennis maken

Groei borrel

Elk kwartaal kan je als Groei lid aansluiten bij onze Groei Borrel. Tevens krijg je de mogelijkheid om een gratis introducé mee te nemen naar onze borrel. Tijdens deze avond zorgen we dat een expert jou voorziet van kennis tijdens een lezing , is er ruimte om ondernemers te leren kennen en zorgen we natuurlijk voor een hapje en drankje. 

Een vangnet voor je groeipijn

Hulpvraag

Wanneer er een specifieke hulpvraag helpt Groei. Wij hebben de gelegenheid je probleem (anoniem) onder alle leden te brengen of  jou dan aan een Groei lid te koppelen. Wij zijn alleen maar blij wanneer wij hebben kunnen faciliteren in jouw oplossing. 

Het is onze missie om jou continu te voorzien van onmisbare, relevante kennis en informatie. Zo informeel en vertrouwd mogelijk.

Jij de ambitie, wij de tools

groeilid

Interesse om Groei lid te worden? Meld je dan aan voor onze intake. Tijdens de intake beoordelen we hoeveel Groei voor jou gaat opleveren en of je DNA past bij die van Groei zodat ook jij je comfortabel voelt.

 

 

Wat kan je verwachten als Groei Lid? Het eerste kwartaal ben je aspirant lid. Aan het einde van het kwartaal evalueren we of je lid wil blijven. Als lid kan je gebruik maken van onderstaande bijeenkomsten en evenementen.e

✓ 1 introductiedag inclusief strategische sessie en welkomspakket

✓ Elk kwartaal toegang tot de Groei borrel inclusief gratis toegang voor introducê 

✓ Elk kwartaal toegang tot de Groei dag 

✓ Elk kwartaal toegang tot de Groei groep inclusief activiteit

✓ Maandelijks toegang tot Groei TV

✓ Toegang tot de besloten Groei community

✓ Mogelijkheid tot het indienen van de hulpvraag bij Groei

✓ Alle evenementen zijn inclusief eten en drinken. 

Email Us

info@groeilid.com

Info

Molendijk Noord 82C

7461 JE Rijssen