Groei Borrel

Kennis maken en kennis krijgen

Wil je graag ontdekken hoe je jouw groeipijnen kunt delen en samen aan oplossingen kunt werken? Dan moet je zeker bij de Groei Borrel zijn! Deze bijeenkomst is dé perfecte gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen.

Tijdens deze gezellige avond maak je kennis met andere enthousiaste ambitieuze mensen en kun je luisteren naar een boeiende spreker die je op de hoogte brengt van actuele ontwikkelingen en interessante thema’s.

Kortom, het wordt een informele avond waarbij je niet alleen nieuwe contacten kunt leggen, maar ook waardevolle kennis kunt opdoen. Uiteraard zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes om van te genieten.

Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt en we willen voorkomen dat je opgaat in de massa. Meld je dus tijdig aan!

}

Donderdag 13 juli | 19:00 uur | € 39,- All-in

Locatie: Landgoed Het Rheins | Reintszijweg 5, 7468 SL Enter

Gastspreker Marco Kuipers

Marco Kuipers heeft 25 jaar ruime kennis en ervaringen opgedaan in het opleiden, werken en leidinggeven bij verschillende eenheden binnen het Korps Mariniers en Nationale Politie.

Tijdens de Groei Borrel geeft Marco ons praktische inzichten vanuit zijn ervaringen bij het Korps Mariniers en hoe deze toe te passen in de communicatie op de werkvloer. Hoe breng je de missie en visie over naar je medewerkers een zorg je dat de gezamenlijk gestelde doelen door heldere communicatie worden gehaald.

Overig Groei borrels

28

September

Groei Borrel

Maak kennis met actieve ondernemers en Groei

23

November

Groei Borrel

Maak kennis met actieve ondernemers en Groei