Groei Borrel

Kennis maken en kennis krijgen

Elke ondernemer heeft groeipijn, alleen bij groei delen we die ook om elkaar te helpen met de oplossing. Ben je nieuwsgierig hoe? Dan is de Groei Borrel de perfecte gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen.

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met actieve ondernemers en zorgen we natuurlijk weer voor een interessante spreker die jou kennis mag bijbrengen over een actualiteit of thema.

Kortom een informele avond om kennis te maken en kennis te krijgen met natuurlijk genoeg versnapering en vocht om het weg te spoelen.

Meld je tijdig aan want het aantal plekken is beperkt, zodat je niet verdwijnt in de massa.

}

Donderdag 13 juli | 19:00 uur | € 39,- All-in

Locatie: Landgoed Het Rheins | Reintszijweg 5, 7468 SL Enter

Gastspreker Marco Kuipers

Marco Kuipers heeft 25 jaar ruime kennis en ervaringen opgedaan in het opleiden, werken en leidinggeven bij verschillende eenheden binnen het Korps Mariniers en Nationale Politie.

Tijdens de Groei Borrel geeft Marco ons praktische inzichten vanuit zijn ervaringen bij het Korps Mariniers en hoe deze toe te passen in de communicatie op de werkvloer. Hoe breng je de missie en visie over naar je medewerkers een zorg je dat de gezamenlijk gestelde doelen door heldere communicatie worden gehaald.

Overig Groei borrels

28

September

Groei Borrel

Maak kennis met actieve ondernemers en Groei

23

November

Groei Borrel

Maak kennis met actieve ondernemers en Groei