Groei mee

Als ondernemer heb je een ambitie, echter door de waan van de dag is de focus behouden op deze ambitie best een uitdaging. Daarnaast heb je constant te maken met Groei Pijnen die je belemmeren verder te komen.

Tijdens deze dag ga je aan de slag met het scherp stellen van je eigen strategische plan die je gaat helpen je ambitie om te zetten naar heldere stappen. Daarnaast bespreken we als ondernemers onderling de groeipijnen die we voorzien of ervaren.

Na de ochtendsessie heb je gelegenheid om kort wat werk af te handelen om vervolgens aan te sluiten bij de middag activiteit. We kiezen zorgvuldig onze activiteiten uit waarbij we kwaliteit erg belangrijk vinden. 

Kortom; Een dag waar je de tijd neemt om aan je ambitie te werken samen met ambitieuze ondernemers en ’s middags verder kunt sparren tijdens de activiteit. 

 

Datum en tijden

Vrijdag 21 april 

09:00 uur tot 17:00 uur

 

U
Locatie

Kolenboertje BBQ meesterschap

De Bleek 32c, 7468 DL Enter

Q
Programma

We starten in de ochtend om 09:00 uur met het groei programma tot 12:00 uur. Je hebt daarna een uur de tijd om wat urgente zaken af te handelen. 

Om 13:00 uur beginnen we met de BBQ workshop van kolenboertje. We gaan bezig met het bereiden van 5 heerlijke gangen op de bbq. 

Uiteraard is deze dag alles geregeld m.b.t. drinken, eten, etc. 

[estimation_form form_id="12"]

Nieuwsgierig naar ons unieke concept?

Meld je aan voor onze Groei Borrel om inzicht te krijgen en maak kennis met onze leden. Je kunt slechts 1 keer vrijblijvend deelnemen aan onze borrel. 

Datum borrel

Je bent aangemeld!