Bedankt! 

Leuk om te zien dat je je hebt aangemeld voor de Groei Borrel! 

De Groei Borrel is een avond waar jij op ongedwongen wijze kennis kunt maken met Groei en zijn leden! Je ontvangt per email de bevestiging van je aanmelding! 

Natuurlijk willen we je graag alvast wat informatie geven over Groei! 

 

Dé plek voor ambitieuze ondernemers!

Wil je groeien in je ambitie’s?

Wil jij in contact komen met ondernemers die je werkelijk kunnen helpen met de uitdagingen die jij ervaart?

Bij Groei helpen we elkaar door kennis te krijgen en kennis te maken met gelijkgestemden op informele wijze.

Als Groei lid geniet je van een breed assortiment aan terugkerende Groei evenementen. Denk aan gezellige borrels en samenkomsten tot compleet verzorgde dagen waar je elkaar helpt om je strategische plannen voor je ambitie en groeipijnen te bespreken. 

Waarom lid worden de moeite waard is. 

Groei Groep

Kennis krijgen en werken aan je ambitie

Als Groei Lid  kan je elk kwartaal aansluiten bij een Groei Groep, om in een informele setting te werken áán je ambitie. Tijdens de bijeenkomst werk je aan je strategische plan en helpen ondernemers elkaar door ervaringen en groeipijnen te delen. Een dag waar we alles voor je regelen en jij weer klaar bent om verder te werken aan je ambitie voor het volgende kwartaal! Tijdens deze dag zorgen we dat je in alles voorzien bent. In de ochtend ga je als groep aan de slag met je strategie. Rond het middag uur zorgen we voor een goede lunch, aansluitend even kort urgente zaken afhandelen en daarna is het tijd voor een toffe activiteit met een hapje en drankje als afsluiter! 

Kortom; elk kwartaal een geheel verzorgde dag waar jij flinke stappen zet om verder te groeien in je ambitie! 

 

Groei Borrel

 

Maak en krijg kennis op een gezellige informele avond.

Als Groei lid krijg je toegang tot de groei borrel om kennis te maken met overige leden. Tijdens deze avond kan je onbeperkt genieten van hapjes, drankjes en ontvang je kennis tijdens een interessante korte lezing!   

 

Groei APP

Al je tools en informatie via een app beschikbaar

Onze Groei App helpt leden om hun ambitie om te zetten in een concrete Groei strategie, die zorgt dat je een goed meetbaar plan achter je ambitie hebt. Daarnaast tref je alle datums, events en aanwezige deelnemers