Leuk dat je interesse hebt in Groei. Op deze pagina geven we je graag stap voor stap een goed beeld van ons unieke concept. Onderaan deze pagina hebben we nog een leuke uitnodiging voor je. Mocht je vragen of opmerkingen hebben bel gerust.

Als je de ambitie hebt om te groeien ervaar je groeipijnen en de uitdaging om structureel áán je toekomst te werken. 

Zonder te werken áán je groei en oplossingen voor groeipijnen te vinden kom je geen stap vooruit.

Groeipijnen zitten op verschillende gebieden zoals sales, marketing, financiën, personeel, etc. of misschien wel op persoonlijk vlak.

Bij Groei helpen we je met een unieke concept om structureel te accelereren. Dat geeft meer rust en beter resultaat.

Voor een leuker en makkelijker ondernemend Nederland

Continuiteit

Blijf constant werken áán je groei door elk kwartaal deel te nemen aan diverse terugkerende evenementen en bijeenkomsten en te reflecteren op een strategisch groeiplan.

Wederkerigheid

Iedereen levert een waardevolle bijdrage om groeipijnen op te lossen.  Zo voorkom je onnodige kosten voor het verkrijgen van kennis om verder te komen.

Altijd een oplossing

Onze leden hebben allemaal ervaring en expertise in het oplossen van specifieke problemen. Zo is er altijd iemand die je verder kan helpen doelen te behalen.

Strategisch groeien

Wij geloven dat je met de juiste groep mensen meer kennis, expertise en ervaring bezit dan als individu. Mix deze groep met een goed strategisch plan, terugkeren bijeenkomsten en evenementen waar je de oplossingen krijgt voor je groeipijnen en succes is gegarandeerd. 

Ons concept zorgt ervoor dat je elk jaar opnieuw accelereert in de groei die jij voor ogen hebt. Dat kan op zakelijk maar natuurlijk ook op persoonlijk vlak. We maken gebruik van het Groeimodel. Dit model zorgt voor en waterdicht concept zodat er altijd een stap is om dichter bij het succes te komen. 

Je treft hieronder een overzicht van alle stappen volgens het groeimodel. 

Strategie bepalen

Groei plan

Voordat jij kan deelnemen aan onze bijeenkomsten gaan we aan de slag met je Groeiplan. Het groeiplan is gebaseerd op de meest succesvolle bewezen methodieken en is je vertrekpunt binnen Groei voor komend jaar.

Vanuit dit plan maak je concrete acties die jij moet ondernemen om je doelen te behalen. Dit geeft je een heldere richting, helpt je de juiste keuzes te maken en hebben we een referentiepunt waarop we elk kwartaal kunnen terugblikken.  

Ervaringen delen

Groei groep

Elk kwartaal sluit je aan bij een Groei Groep. Deze groep van 10 personen komen bij elkaar om te reflecteren op het groeiplan. Wat gaat goed, wat kan beter en welke groeipijn ervaar je momenteel.  Je deelt kennis en ervaringen uit hun eigen vakgebieden, waardoor je elkaar kunt ondersteunen.

Kennis krijgen

Groei dag

Deze dag draait om kennisverwerving, met een gerenommeerde spreker en nuttige kennis sessies waar je je voor kunt aanmelden. Partners, ondernemers en deskundigen die allemaal ons DNA delen, zullen deze sessies leiden.

We richten ons specifiek op het verstrekken van praktisch toepasbare informatie. Door je aan te melden voor een sessie geleid door een partner, kun je met vertrouwen keuzes maken. Enkele behandelingsthema’s zijn 

ICT | Producten | Personeel | Financieel | Markerting | Sales | Klanten

Kennis maken

Groei borrel

Ieder kwartaal organiseren we de Groei Borrel, een bijeenkomst waarin je mensen kunt introduceren die volgens jou een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Tijdens deze avond bieden we boeiende kennis sessies, krijg je de kans om anderen te ontmoeten en zorgen we uiteraard voor een hapje en een drankje.

Een vangnet voor je groeipijn

Reflecteren

Door elk kwartaal te reflecteren op je groeiplan krijgen we in beeld of en waar er mogelijke groeipijnen zitten. Van daaruit kunnen we je verbinden aan een groei groep of met leden die je verder kunnen helpen met het oplossen van je problemen.

Wat nu?

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over ons concept als de rest. We begrijpen dat je wellicht vragen hebt of misschien wel eerst wil kennis maken met Groei.

Je kunt daarom eenmalig vrijblijvend deelnemen aan onze Groei Borrel. We vragen een kleine onkostenvergoeding van € 39,- Excl. BTW voor alle hapjes, drankjes en om iets leuk te halen voor de spreker tijdens deze avond. 

 

 

Praktische informatie

}

Donderdag 13 juli | 19:00 uur

Locatie: Landgoed Het Rheins | Reintszijweg 5, 7468 SL Enter

Programma:

19:00 uur inloop 

19:30 uur kennissessie

20:00 uur presentatie concept Groei en unieke aanbieding

20:30 uur borrelen en kennis maken met actieve ondernemers

Email Us

info@groeilid.com

Info

Molendijk Noord 82C

7461 JE Rijssen